banner

Algemene voorwaarden

*Alle getoonde prijzen in de webshop zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten.
*Minimaal orderbedrag € 5 (excl. verzendkosten)
 *Bestellingen dienen vooraf betaald te worden
 *Typefouten en prijswijzigingen worden voorbehouden

► Annuleren/retour sturen
Bent u niet geheel tevreden met een product? Dan heeft u altijd het recht om de artikelen in ongebruikte en nette staat retour te sturen. U kunt ten alle tijden de koop binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen ontbinden en u heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product in originele en onbeschadigde staat naar ons retour te zenden. Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag en de verzendkosten retour storten op uw rekening. LET OP: De retour verzendkosten zijn voor uw eigen rekening!

Klacht/ beschadigd artikel
Heeft u een klacht, of is een artikel beschadigd? Altijd vervelend voor u en voor ons. Wij nemen hierin uiteraard altijd onze verantwoordelijkheid. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan zoeken we altijd naar een gepaste oplossing. U kunt ons altijd mailen of bellen, en we komen er zeker wel samen uit.
info@fibauniek.nl

► Persoonsgegevens
Wanneer u zich als klant registreert op onze website, vraagt Fiba Uniek webshop u een aantal gegevens in te vullen. Wij zullen deze persoonlijke informatie NOOIT aan derden doorgeven. Wij zullen deze informatie slechts gebruiken om u van een goede service te voorzien omtrent bestellingen en informatie. Uw gegegevens worden in onze database opgenomen om de volgende redenen:
*om de factuur en de bestelde producten naar u te zenden *om u informatie te verschaffen over nieuwe updates en producten vanuit de webwinkel *Om contact met u op te nemen indien nodig.

► Copyright
Op al onze gemaakte foto's en geschreven teksten zitten auteursrechten. Niets van deze site mag dan ook zonder toestemming worden gekopieerd.
 
WinkelwagenZoeken
1486638977-facebook.png

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop